Start > Aktiviteter > Vattenaktiviteter

Vattenaktiviteter

Vattengymnastik

I inomhuspool eller utomhus pool (om vädret är bra) är det perfekt att hyra in en ledare till ett vattengympa pass. Träna skonsamt för kroppen under vatten med hantlar och uppiggande musik.

Optimistjolle race

För att segla optimistjolle behövs inga tidigare kunskaper inom varken båtar eller segling det enda som behövs är en bra inställning och ett glatt humör. Utan en instruktör kan det dock bli väldigt knepigt. Anordna gärna en turnering där det tillslut blir dom bästa kvar som möter varandra i en stor final.

Naturupplevelse i båtar

Att åka båt runt i en skärgård eller på ett öppet hav är avkopplande och härligt. Man ser mycket och det är perfekt att ta med sig en guide som kan berätta mera om området och platserna som båten passerar. Storleken på båtar varierar naturligtvis beroende på vart ni befinner er, och förutsättningen för båt är ju att ni befinner er nära havet eller en sjö. Flyttväst ska alltid finnas att låna. Aktiviteten kan genomföras nästan när som helst förutom då det är is ute eller om det regnar väldigt mycket kanske det är skönast att stanna inne.

Bubbelpool utomhus

Bubbelpool utomhus som håller samma temperatur i vattnet oavsett väder och vind är en populär aktivitet på en konferens. Det är väldigt avkopplande att sitta ute i en bubbelpool med kollegorna och snacka om allt mellan himmel och jord. En fin utsikt från bubbelpoolen är ett stort plus.Med hjälp av konferens så kan ni få en bättre samanhållning inom företaget

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar