Start > Aktiviteter > Fysiska aktiviteter

Fysiska aktiviteter

Äventyr

För de som gillar lite fart och äventyr i tillvaron kan rekommenderas forsränning, bergsklättring, överlevnadsvandringar, skidåkning eller rib-båtar. Självklart beror det på hur mycket äventyr ni vill ha, det ska inte kännas allt för läskigt för någon utan mer som en häftig upplevelse.

Jaktstig

Det går ut på att snabbast ta sig i mål och längs vägen händer det oförutsägbara saker som bidrar till att ni måste vara på helspänn och kunna reagera väldigt snabbt för att klara av alla faror. Denna aktivitet kan utföras med blåsrör, luftpistol eller pilbåge för att kunna övervinna alla faror på vägen.

Ölbacks klättring

Detta är en mycket populär aktivitet på konferenser. Det går till så att samtidigt som man klättrar uppför bygger man ett stort torn av ölbackar. Klätterutrustning och klätterrep är en självklarhet när ni bygger ett så högt torn det bara går tills det så småningom rasar. Det gäller att kunna jobba i grupp och ha en bra balans, kul och utmanande. Är även bra att ha med som en del i en turnering.

Boxning med jättehandskar

Testa på att boxas i endast någon minut per rond men med ett par jätteboxningshandskar på händerna. Väldigt tungt och ganska svårt, men extremt rolig att ha gjort.

Åka långfärdsskridskor

Det är en härlig känsla att glida fram längs isen. En härlig och uppfriskade upplevelse då man helst bör ha med sig en guide som vet vart man kan åka säkert och instruerar er på en färd genom ett vackert vinterlandskap.

Småaktiviteter

Några andra populära aktiviteter som inte brukar kosta och kan göras på egen hand eller i grupp är fotboll, tennis, kubb, brännboll, basket, kanotpaddling, boule eller ta en joggingtur ute. Material för aktiviteterna bör finnas att låna.Med en konferens når ni era mål snabbare

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar