Start > Aktiviteter > Bygga

Bygga

Bygga

Att bygga upp något helt från grunden kan vara väldigt klurigt och kräver stor kreativitet och teamwork. Det är en rolig men lite knepig uppgift som kräver mycket uppfinningsrikedom och påhittighet. Brukar vara ett säkert kort på en konferens.

Bygg en katapult

Testa på något ovanligt och få en upplevelse för livet bygg en katapult tillsammans med dina vänner. Det gäller att skjuta rakast och längst, uppgiften kräver bra samarbetsförmåga och tanke bakom produkten.

Bygg din egen kälke

Under vintersäsongen måste man ju utnyttja snön så klart, en kul aktivitet är då att bygga en kälke tillsammans, lite knepigt men det brukar gå bra. För att avsluta varför inte tests era kälkar i ett kälkrace.

Bygg en raket

För att kunna bygga en raket så behövs krut, trä, plast men mesta av allt uppfinningsrikedom. Det är en fantastisk känsla att ha lyckats bygga en raket som kan skjutas upp i luften cirka 200 meter.Ledningen ska försöka få medarbetsrna att arbeta lagom hårt på konferensen genom att erbjuda spännande och stimulerande uppgifter

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar