Start > Aktiviteter > Teambuilding

Teambuilding

Hur bygger man upp ett bra team? Teambuilding kan göras på många olika sätt en enkel femkamp kan kanske hjälpa eller vissa menar att företagspsykologer och ledarskapskonsulter kan hjälpa till med teambuilding. I samband med en konferens är det är vanligt att man ordnar en teambuilding aktivitet då gruppen kört fast och har problem att lösa uppgifter tillsammans.

I många fall är samarbetes övningar en bra början som att lösa enklare uppgifter tillsammans där samarbeta är nyckeln till framgång. Det kan också vara bra att testa lite gränser då alla måste hjälpa och stötta varandra, så som höghöjdsbanor, lådbilsbygge, gigantiska pussel. Eller kanske hitta på något tillsammans med en utbildad teamträningskonsult som till exempel havskajak, långfärdsskridskor, vandringar, forsränning eller varför inte en bergsbestigning.


Några av de vanligaste typerna av konferenser är Kickoffer och Firmafester

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar