Start > Service & tjänster > Bokningsföretag

Bokningsföretag

Det finns många aktörer som hjälper till att hitta en konferensanläggning till dig. De brukar även ange att det är en ”kostnadsfri bokning” av konferens i Sverige (bl.a. Stockholm, Göteborg och Malmö), vilket man ska ta med en nypa salt. Bokning av konferenser är för dig kostnadsfritt - bokningsföretaget får betalt genom provision från konferensanläggningen. Självklart är det så att de är vinstdrivande företag och de måste dra in pengarna på något sätt, och i slutänden är det alltid kunderna som får betala.

Bokningsföretagen samarbetar med de flesta konferensanläggningar i Sverige och bör ha ett utbud att erbjuda som är minst 2000-3000 anläggningar. De är oftast väldigt kunniga på den svenska konferensmarknaden. De uppger att de ”utan kostnad” kan hjälpa dig att hamna på rätt konferensanläggning och sparar värdefull tid åt dig.

Med en konferens når ni era mål snabbare

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar