Start > Service & tjänster > Ett bra kök

Ett bra kök

Det är viktigt att det finns ett bra kök som bjuder på omväxlande och unika smakupplevelser. En hög skicklighet i köket, hög kvalitet på råvarorna och ett väl omhändertagande av gästerna är viktiga egenskaper.

Olika provningar inom mat så som all sorts dryck men även olivoljor och choklad, är en väldigt bra aktivitet eftersom det inte kräver så mycket tid och är enkelt. Det är lätt att fixa eftersom mat och dryck provning är en aktivitet som är lätt att flyta runt till olika ställen.

För att gästerna ska känna sig välmående under en konferens spelar maten en stor roll. Den bör vara vällagad snyggt upplagd och njutbar.

Frukost - Lunch - Middag

  • Frukost - Frukosten sägs vara det viktigaste målet på dagen och därför är det viktigt att det bjuds på mycket olika frukostvarianter så att det finns något för alla. Frukostbuffen bör vara en anledning till att alla vill ta sig upp på morgonen.
  • Lunch - Till lunchen brukar det bjudas på en buffé då gästerna själva kan välja hur mycket och vilken sorts mat som passar denna dag.
  • Middag - Till middag passar det bra med en trerätters middag.
Några av de vanligaste typerna av konferenser är Kickoffer och Firmafester

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar