Start > Olika konferenser > Lojalitetsprogram

Lojalitets- och motivationsprogram

Ett utmärkt sätt att inspirera och belöna samarbetspartners, kunder och medarbetare är ett lojalitets- och motivationsprogram med någon resa av något slag.

Det kan vara allt från ett mysigt ställe i Västervik till exotiska platser någonstans på jordklotet. Arrangören av konferensen ska ha ambitionen att göra hela arrangemanget till en oförglömlig upplevelse, oavsett resans mål.

Tillsammans med arrangörens uppdragsgivare utformar de spännande konferenskoncept av diverse olika slag, helt i linje med konferensresans mål och syfte. Resan ska ligga rätt i tiden, och ha ett bra flyt i genomförandet. De ser till att programmet får en väl avvägd mix av upplevelser samt hjälper gärna till att letar fram unika miljöer som passar just ditt företag.

Det gäller att hitta konferensarrangören som kan handplock rätt hotell och ha rätt kontakter så att de, tillsammans med de lokala leverantörerna, kan göra "det där lilla extra" som vi alla uppskattar så mycket. De ställer även upp med egna värdar, som gör att du som kund kan koncentrera dig på annat och koppla av.Ledningen ska försöka få medarbetsrna att arbeta lagom hårt på konferensen genom att erbjuda spännande och stimulerande uppgifter

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar