Start > Service & tjänster > Relaxavdelning och spa

Relaxavdelning och spa

Många konferensanläggningar brukar ha något som gör det lite extra bekvämt under vistelsen en så kallad relaxavdelning som kan innebära bastu (oftast skilda bastun för män och kvinnor), pool, bubbelpool, spa, friskvård och gym (löpband och andra redskap). Se till och fråga när relaxavdelningen senast är renoverad så att den fortfarande är fräsch. En bra ide som brukar vara uppskattad är att hyra in en massör, annars kanske det finns massagestolar.

Att ta det lugnt ett tag i relaxavdelningen kan vara ett bra sätt att hämta ny energi inför kommande uppgifter. Oftast finns det även en bar eller något typ av matställe i samband med relaxavdelningen. På somliga ställen måste relaxavdelning och tillbehör bokas.

Badtunna

Hur mysigt är det inte att sitta ute en vacker vinter dag och se på tjärnorna i en badtunna med 40 gradigt vatten. Det är en unik upplevelse som bara inte får missas om chansen finns.

Ledningen ska försöka få medarbetsrna att arbeta lagom hårt på konferensen genom att erbjuda spännande och stimulerande uppgifter

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar