Start > Service & tjänster > Egna aktiviteter

Egna aktiviteter

Naturligtvis kan alla hitta på andra saker än det som står på schemat. Det är självklart olika beroende på vart man befinner sig men förhoppningsvis har ni bokat ett bra ställe med vacker natur runtikring och även många inomhus aktiviteter.

Kreativiteten bland de egna (arrangörer och deltagare) brukar vara riktigt stor, så det finns stora hopp om att hitta någon som har bra idéer. Många har varit på andra konferenser och fått bra idéer eller hört talas om någon som har gjort en rolig, häftig, mysig eller cool aktivitet. Ta vara på kraften som finns i en stor grupp, d.v.s. fråga gärna runt om det finns någon som har några idéer till aktiviteter.

Ta reda på hur mycket som finns att göra för konferensdeltagarna under vistelsen så att det blir en så trevlig vistelse som möjligt. Kolla upp om det till exempel finns fina vandringsleder i närområdena, motionsspår, golf bana, dart, kanot, cykel turer, bad, gym, biljardbord, pingisbord och många andra inomhus och utomhus aktiviteter, beroende så klart på vad ni är ute efter.
Det är viktigt för ledningen att lyssna på konferensdeltagarnas åsikter

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar