Start > Aktiviteter

Aktiviteter under konferensen

Roliga och underhållande aktiviteter av alla olika slag behöver vi alla, även på en konferens. Nästan alla konferenser har ett mer eller mindre bra utbud av allehanda aktiviteter, som oftast förläggs på kvällen när själva konferensdagen är över. Det blir en skön avkoppling efter en lång arbetsdag.

Ett bra sätt att koppla av efter en arbetsdag är med en kul eller avslappnande aktivitet som bad eller bastu. En del tycker att det är avkopplande att träna och då är det ju perfekt med ett gym på anläggningen där man kan köra ett träningsprogram, och sen kunna äta med gott samvete.

En del föredrar utomhus aktiviteter, man kan alltid ta en promenad ute i naturen men många anläggningar erbjuder även andra aktiviteter utomhus som kanotpaddling, golf eller drakbåtsrodd.

Här har vi en lista på diverse olika aktiviteter som kan passa att ha med på en konferens. Det är många aktiviteter och alla finns inte hos alla konferensarrangörer, men är det någon aktivitet som ni är speciellt intresserad av så kan det vara en god ide att ringa upp konferensarrangören eller konferensanläggningen och fråga om aktiviteten går att ordna på er konferens. Kom ihåg att fråga hur lång tid aktiviteten tar och hur mycket den kostar.

Du ska alltid välja aktivitet på konferensen efter dina egna förutsättningar

Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar